Rudsgade 2, st., 4291 Ruds Vedby

Dorte Brighton

Spirituel coach & rådgiver, clairvoyant, medie, healer, shaman

Lad mig hjælpe dig videre i livet…

“En smerte er kun halvt så svær at håndtere, når man deler den med et andet menneske…

Historien om mig

Jeg har siden jeg var barn, følt at jeg var anderledes end alle andre mennesker. Således havde jeg allerede i en tidlig alder evner til at høre, se og føle den åndelige verden. Nærmest som i filmen “Den sjette sans”, så jeg døde mennesker alle vegne og fik beskeder fra dem. Jeg forstod ikke, hvordan jeg kunne forudsige ting som ville ske i fremtiden eller vide ting om mennesker som jeg ikke havde noget forudkendskab til. Men der var en mening med det… som med alt andet her i livet!

Det tidligste minde, jeg har, er fra 3-års-alderen, hvor jeg havde en mand stående på mit værelse. Jeg kan huske, at jeg ikke var bange for ham, men jeg vidste heller ikke, hvad han ville. Han fortalte mig, at hvis min mor tog afsted på job, ville hun blive kørt ned. To timer senere blev hun kørt ned. Først som 6-årig fortalte jeg min mor om mine oplevelser med manden og herefter blev jeg sendt til psykolog, da hverken min mor eller søskende kunne se manden når jeg pegede på ham. Jeg kommer således fra en ikke-spirituel familie, men har haft de åndelige evner hele mit liv. I de sidste 32 af mit liv har jeg derfor dagligt taget imod den gave det er at være budbringer for den åndelige verden, på godt og ondt. Jeg har i dag speciale i stress, angst og depression samt traumehealing. Hertil arbejder jeg en del med afdødekontakt, sjælerejser samt husrensning for åndelig aktivitet. Således har jeg i mange år haft min fysiske base i min klinik i Ruds-Vedby, ligesom jeg oftest i forbindelse med husrensning er udkørende. Hertil arbejder jeg også gerne online i forbindelse med 1:1 sittings, uddannelsesforløb af clairvoyance elever samt en masse andre spændende opgaver.

 

Dette får du hos mig

Rummelighed

At blive rummet, så man føler sig set og hørt, noget som de fleste af os har manglet siden vores barndom, er forudsætningen for at kemien er til stede. Kemi er altafgørende for at man tør åbne sig og få hjælp. Hvis vi har god kemi, ses vi måske mere end en gang og hvis ikke vi har kemi, ja – så bliver det måske kun en enkelt gang… hvem ved!

Kærlighed

Kærlighed er jo et stort ord at bruge, men uden kærlighed til livet, universet, mig selv og dig som menneske, dig som min klient – så ville jeg ikke være i stand til at være i kontakt med den åndelige verden. Jeg vil derfor med åbenhed og kærlighed lytte, føle, mærke og hjælpe dig.

Tavshedspligt

Jeg har mange forskellige slags klienter, rige, fattige, sorte, hvide, høje, lave… nogle har snydt deres ægtefælle ved at være utro eller have skjulte bankkonti, nogle er dem som er den anden part som er blevet snydt, nogle har stress, angst eller depression, nogle mangler en retning i livet, nogle kan ikke få deres firma til at køre ordentligt rundt, nogle vil ikke leve mere, nogle vil “snakke” med en afdød for at få ro i sjælen fordi de måske aldrig fik sagt farvel og nogle vil bare gerne have noget tryghed ved at vide, at de ikke er alene her i verden… men fælles for dem alle er, at uanset hvilket problem, udfordring, opgave, livskrise – de måtte komme til mig med, så har jeg tavshedspligt. Det samme gælder mine elever og når jeg afholder gruppesittings med andre spirituelle mennesker, dem jeg ofte refererer til som kolleger.

En typisk session

foregår hos mig ved, at jeg byder dig velkommen i min klinik. Her sidder vi i hver vores stol rettet mod hinanden. Det bedste for mig som clairvoyant er, at du til at starte med, ikke fortæller mig noget om din situation eller hvorfor du søger min hjælp. Herved har mine åndelige guider et “rent lærred” at arbejde på, så jeg kan modtage informationerne fra dem. Jeg stiller supplerende spørgsmål og derfra får vi en dialog i gang. Her snakker vi gerne fortid, nutid og fremtid og der kommer af og til “nogen” forbi som gerne vil aflevere et budskab til dig. Åndeverdenen vil os nemlig kun noget godt og vil gerne hjælpe os videre i vores liv. Hvis du også har booket healing går vi ind i et tilstødende lokale, hvor du ligger dig på briksen, hvorefter jeg udfører en healing på dig. Afslutningsvist, går vi bagefter tilbage og sætter os i stolene, hvor vi taler om den oplevelse du har haft hos mig.

Gå ikke med smerten alene. Del den med en anden – så gør den kun halvt så ondt!